4 Typer alkohol du MÅ smage

1 år siden |  0 comments  |  Det gode liv

Hvis du er typen, der altid bare bestiller en øl, er det på tide, at du smager noget andet. Her får du fire bud på alkohol, som du bare må smage. Alle fire kan drikkes on the rocks eller blandet op sodavand eller i en drink alt efter smag og behag.

Gin


Gin findes i mange prisklasser og varierer derfor i kvaliteten. Hvis du skal drikke gin rent eller måske blandet op med tonic vand, er det godt at drikke en god gin. Det skal ikke bare være den billigste gin, du kan finde. Gin er lavet af enebær og nogle siger, at det smager lidt af gran.

Rom


Rom er en type alkohol, der virkelig varierer i smagen. Ligesom man kan tage på ølsmagninger, kan man også tage ud og smage forskellige former for rom. Hvis man ikke er så meget til at drikke det rent, kan man nemt blande op med lidt cola. Det vil dog være synd for de helt dyre og eksklusive typer af rom.

Whisky


Whisky er en sand klassiker. Mange drikker den bare in the rocks. Hvis man ikke har smagt det før, skal man nok lige vende sig til smagen. Det er stærk alkohol og mange vil nok synes, at det smager lidt for meget af træ eller røg. Mange typer whisky lagres på egefade, hvilket giver den lidt træagtige smag, som mange elsker, men andre virkelig hader.

Vodka


En anden klassiker er vodka. I bl.a. Rusland er vodka meget elsket. Her i Danmark bruger vi nok mest vodka til at blande op med i drinks, men vodka i en god kvalitet kan nemt drikkes rent enten med eller uden isterninger. I smagen minder det meget om snaps og kan altså dermed sagtens drikkes på samme måde.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan bliver din næste madoplevelse den allerbedste

Er du ved at planlægge din næste madoplevelse? En madoplevelse er en af bedste oplevelser, som du kan give dg selv. Du kan enten vælge at arrangere en unik madoplevelse derhjemme eller tage ud på en god restaurant og smage noget god gastronomi der. A...

Read More...

5 julegaveideer der smager godt

Julen er en tid fyldt med hyggelige stunder med familie og venner og ikke mindst masser af lækre madoplevelser. Men hvad giver man til personen, som gerne vil have en julegave, der smager godt? Herunder får du 5 gode julegaveideer, der smager godt....

Read More...

5 musiknumre man bare MÅ danse til

Ved de fleste fester er dansegulvet en helt uundværlig faktor. Først på aftenen er der ofte tomt, og mange skal lige have et par øl, før de begiver sig ud i løssluppen dans. Dog er der nogle musiknumre, som man bare ikke kan stå stille til, og man MÅ...

Read More...