5 drikkevarer hvor du IKKE skal spare

1 år siden |  0 comments  |  Andre gode køb

Der er mange steder, hvor det kan betale sig at spare, fordi du ikke kommer til at gå på kompromis med smagen, hvis du vælger et billigere produkt. Der er dog også nogle steder, hvor det ikke kan betale sig for dig at spare. Der vil du simpelthen få en ringere smag, hvis du ikke bruger de penge, som det koster at købe noget, der er af en ordentlig kvalitet.

1. Kaffe


Hvis du drikker meget kaffe, kan det blive dyrt i længden. God kaffe koster dog bare nogle penge. Det er du nødt til at acceptere.

2. Vin


Alle former for vin kan være dyre, men hvis du vil have noget vin, der smager godt, er du nødt til at punge ud. Ofte er det billige vin, som vi kan købe i Danmark, nogle af de vine, som de har svært ved at sælge i de lande, hvor vinen bliver produceret.

3. Øl


Øl kan også fås i alle prisklasser. Hvis du gerne vil have noget øl, hvor der er kælet for detaljen, må du betale noget mere for det. Heldigvis koster dyrere øl ikke så mange penge igen i forhold til nogle af de andre drikkevarer på denne liste.

4. Champagne


Champagne er også et sted, hvor du ikke må spare. Hvis du køber en for billig champagne, vil den ofte have en helt forkert smag. Det er derfor meget bedre for dig, at du køber en dyrere version, som du så virkelig kan nyde ved særlige lejligheder.

5. Juice


Du kan få mange former for billig juice, men hvis du vil have en, der minder om og smager som rigtig frugt (hvad det jo gerne skulle indeholde), må du bruge nogle flere penge på det. Der findes flere forskellige former for virkelig god juice.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

5 gode oplevelsesgaver du bør overveje at prøve

Kigger du nogle gange på de oplevelsesgaver, som du giver til andre og bliver lidt misundelig? Kunne du også godt tænke dig at komme ud og prøve nogle af alle de ting, som de prøver med gaverne? Vi kommer her med fem eksempler på oplevelsesgaver, som...

Read More...

Blende vin?

Vi ved alle at det er vigtigt at dekantere vinen inden den bliver serveret. Men hvad gør man hvis man ikke lige har tid eller ens vinkaraffel er gået i stykker? Man finder da bare sin blender frem og går i gang. Det ser ikke kønt ud, men det er effe...

Read More...

Giv en halskæde til din kæreste

Hvis du synes, at det er lidt for lang tid siden, at du rent faktisk har givet din kæreste omsorg, kærlighed og opmærksomhed så kan det være, at du skal til at give ham en halskæde, som han uden tvivl vil ende med at blive rigtig glad for. For det sm...

Read More...