5 julegaveideer der smager godt

god vin er en god gave

1 år siden |  0 comments  |  Det gode liv

Julen er en tid fyldt med hyggelige stunder med familie og venner og ikke mindst masser af lækre madoplevelser. Men hvad giver man til personen, som gerne vil have en julegave, der smager godt? Herunder får du 5 gode julegaveideer, der smager godt.

1. Gode vine, specialøl eller andre alkoholiske drikkevare


Leder du efter en julegave til den vinglade eller øl-elskeren? Hvorfor ikke give ham eller hende nogle lækre vine eller specialøl, som er lidt ud over det sædvanlige. Hvis personen tilmed er glad for andre alkoholiske drikkevarer, kunne du også overveje at købe ham eller hende en god flaske rom, whisky, likør eller lignende. Har du ikke selv meget forstand på vin, øl og andre alkoholiske fristelser, så kan du altid tage til en vinhandler eller en butik der sælger finere vin, øl og likører, hvor du med garanti kan få hjælp til at finde den helt rigtige julegave.

2. Gavekort til lækre spisesteder


Det er altid dejligt at komme ud og spise. I dag kan man købe gavekort til næsten hvad som helst, så hvorfor ikke forkæle en ven eller et familiemedlem med et gavekort til et lækkert spisested. Mange af denne type gavekort kan bruges på diverse caféer og restauranter, mens andre gavekort giver en mere skræddersyet madoplevelse. Eksempelvis kan du give et gavekort til brunch eller en tur på steakhouse såvel som cafégavekort og restaurantbesøg, hvor modtageren selv kan vælge, hvor gavekortet skal bruges.

3. Kaffemaskine med tilhørende kapsler


Er personen du skal give julegaven til glad for kaffe og andre varme drikkevarer såsom kakao, chai latte eller te? Så kunne en kaffemaskine med kapsler, der kan lave alle mulige varme drikkevarer, måske være den helt rigtige julegave. Disse kaffemaskiner findes i mange forskellige varianter, mærker, og prisklasser, så der burde være noget for enhver smag. Udvalget af kapsler til disse maskiner er efterhånden også blevet stort, således at der findes mange forskellige varianter af kaffekapsler, kakaokapsler m.m. at vælge mellem. Desuden er julen det helt rigtige tidspunkt på året til at nyde lækre varme drikkevarer.

4. Bage- og kogebøger med lækre opskrifter


De smager godt nok ikke godt i sig selv, men bage- og kogebøger med lækre opskrifter kan med garanti fører til masser af ting, der smager godt. Skal du give en gave til en person, der er glad for selv at lave mad eller bage, så vil en bage- eller kogebog være det oplagte valg. Hvem ved, hvis du er heldig får du måske selv lov til at smage på resultaterne.

5. Hjemmelavede lækkerier


Vil du gerne give en mere personlig julegave, der smager godt, kunne du overveje at give hjemmelavede lækkerier. Du kunne eksempelvis selv bage nogle lækre småkager eller knækbrød, lave konfekt, lave dit eget syltetøj eller marmelade, eller måske forsøge dig med hjemmelavede bolsjer.

Hvis ingen af disse 5 julegaveideer er noget for dig eller personen, du skal købe en julegave til, kan du evt. supplere med noget fra denne liste over julegaveideer til kvinden. Er julegaven ikke til en kvinde, og skal det være mere til ham så kig på denne side med julegaveideer til manden.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan bliver din næste madoplevelse den allerbedste

Er du ved at planlægge din næste madoplevelse? En madoplevelse er en af bedste oplevelser, som du kan give dg selv. Du kan enten vælge at arrangere en unik madoplevelse derhjemme eller tage ud på en god restaurant og smage noget god gastronomi der. A...

Read More...

4 Typer alkohol du MÅ smage

Hvis du er typen, der altid bare bestiller en øl, er det på tide, at du smager noget andet. Her får du fire bud på alkohol, som du bare må smage. Alle fire kan drikkes on the rocks eller blandet op sodavand eller i en drink alt efter smag og behag. G...

Read More...

5 musiknumre man bare MÅ danse til

Ved de fleste fester er dansegulvet en helt uundværlig faktor. Først på aftenen er der ofte tomt, og mange skal lige have et par øl, før de begiver sig ud i løssluppen dans. Dog er der nogle musiknumre, som man bare ikke kan stå stille til, og man MÅ...

Read More...