Oktoberfest er lige vores fest – sådan holder du en god én selv

din egen oktoberfest

2 år siden |  0 comments  |  Det gode liv

Her på flaskesamlerne.dk elsker vi jo flasker og det gode liv, og derfor må man nok sige at oktoberfest er en fest lige efter vores hoved. Øl, vin, fest – hvad mere skal man bruge her i livet?

I artiklen her kan du læse lidt om hvordan du selv holder en rigtig god oktoberfest.

Kostumer skal der til


Det første man skal bruge hvis det for alvor skal være en god oktoberfest er kostumer. Ellers ville det jo bare være en almindelig drikke-aften (og det kan også være sjove, bevares, men de er altså ikke noget sammenlignet med en god oktoberfest).

Der findes flere butikker på nettet hvor du kan købe Oktoberfestkostumer, f.eks. Karnevalsshoppen eller Kostumeoutlet. Oktoberkostumerne kommer i flere forskellige prisklasser, så her kan man selv vælge om man går efter de billige som man nok kun kommer til at bruge den ene aften, eller om man gerne vil have et der måske er lidt dyrere, men som så måske også kan bruges flere gange og er lidt rarere at have på en hel aften.

Når du alligevel køber kostumer kan du også med fordel samme sted købe noget pynt til Oktoberfesten da det også har stor betydning for hvor festligt der kommer til at blive.

Husk masser af drikke


Det næste man skal sørge for til sin Oktoberfest efter man har sørget for kostumer er masser og masser af drikke. Det kan vist ikke komme som nogen overraskelse for nogen at det er øl der skal til, og navnlig fadøl. Man kan godt lige klare sig med dåseøl og flaskeøl (men så sørg som minimum for at der er fadølsglas man kan hælde dem op i så det i hvert fald ligner en smule) hvis man ikke er mange nok til at man kan retfærdiggøre at lege et fadølsanlæg, men prøv at se om ikke du kan skaffe et fadølsanlæg, for det hører bare virkelig til en god oktoberfest.

Ud over fadøl kan du også godt servere vin, særligt bayersk hvidvin vil være meget oplagt at servere sådan en dag.

Og så husk masser af vand, både at drikke selv og at give til dine gæster. Uanset hvad man gør kommer man nok til at have lidt ondt i hovedet dagen derpå, men man kan afhjælpe rigtig meget af det ved at sørge for at få masser af vand indenbords i løbet af dagen.

Planlæg nogle sjove lege


Sidst men ikke mindst er der underholdningen, og her er det en rigtig god ide hvis du på forhånd har planlagt nogle sjove festlege. Du kan bruge Google til at få mere inspiration til hvilke lege der kunne være særligt sjovt, men afhængig af hvem der er til festen kunne det f.eks. være en leg som limbo, forskellige former for quiz’er, eller druklege, som jo også må siges at være oplagte lege når nu der er tale om en Oktoberfest hvor øllet flyder.

Vi håber du får en rigtig god fest – skriv gerne en kommentar om hvordan den er gået.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan bliver din næste madoplevelse den allerbedste

Er du ved at planlægge din næste madoplevelse? En madoplevelse er en af bedste oplevelser, som du kan give dg selv. Du kan enten vælge at arrangere en unik madoplevelse derhjemme eller tage ud på en god restaurant og smage noget god gastronomi der. A...

Read More...

5 julegaveideer der smager godt

Julen er en tid fyldt med hyggelige stunder med familie og venner og ikke mindst masser af lækre madoplevelser. Men hvad giver man til personen, som gerne vil have en julegave, der smager godt? Herunder får du 5 gode julegaveideer, der smager godt....

Read More...

4 Typer alkohol du MÅ smage

Hvis du er typen, der altid bare bestiller en øl, er det på tide, at du smager noget andet. Her får du fire bud på alkohol, som du bare må smage. Alle fire kan drikkes on the rocks eller blandet op sodavand eller i en drink alt efter smag og behag. G...

Read More...